Opsætning af Google my business

Når en potentiel kunde søger på dit virksomhedsnavn eller domæne vil virksomhedens profil blive vist øverst på højre side i søgeresultatet. Man kan sammenligne Google My Business med en telefonbog eller et globalt virksomhedsregister.

Google my business dashboard

Hvad er Google my business?

Ønsker du at få den optimale hjemmeside? 

Så skræddersyr vi dit website nøjagtig efter jeres behov, uden at der er nogen form for senere udgifter, kun ét enkelt beløb. Derudover tilbyder vi naturligvis også at varetage samtlige administrative opgaver forbundet med hosting domæne etc. til en fordelagtig pris for din virksomhed, hvis det er det i ønsker, så i kan fokusere på det i vil. Alle vores websites er bygget i WordPress.

Google my business fungerer som et lokalt virksomhedsindeks for dine potentielle kunder.

Når du har registret din virksomhed på google kan din virksomhed blive fundet lokalt, når dine kunder søger efter et af følgende

webdays på google

Bekræftelse af ejerskab.

For at benytte sig af Google My Business skal du bekræftes som ejeren af virksomheden. Det kan ske på flere måder f.eks. ved at Google sender et postkort ud til dig med en kode som du skal indtaste på din profil. Når dette er gjort har du mulighed for at rette på diverse oplysninger:

Derudover vil det være muligt for dine kunder at give dig anmeldelser på Google.

Google my business bekræftelse status

Google Maps

Når din virksomhedsprofil er oprettet vil du blive vist både på Google Søgning og Google Maps. Det vil betyde at når folk søger efter dig vil du dukke op på Google’s verdenskort så folk nemt kan finde dig, samtidig med en defineret virksomhedsprofil efter dit ønske.

Google maps webdays

En afgørende del af SEO

Din virksomhedsprofil på Google er en overraskende stor del af SEO, som mange ikke kender til. Når man arbejder med SEO er formålet at give din hjemmeside den bedste placering muligt på Google, for derved skabe organisk vækst for din virksomhed. Din virksomhedsprofil på google er afgørende i forhold til at få en god placering på Google. 

webdays placering på google

Indsigt og rapporter

Ved registrering i Google, får du mulighed for at få et komplet indblik i effekten at din virksomhedsprofil på Google. Her tilbyder Google effektive og overskuelige måleværktøjer som bl.a. viser følgende:

Google search console stats

Vi varetager gerne opsætning af din Google My Business

Vi varetager gerne opsætning af din virksomhedsprofil på google, hvor vi står for at din virksomhedsprofil bliver bekræftet af Google samt at de korrekte oplysninger kommer ind som bl.a.:

Opsætning fra kun 499,-

Fantastisk samarbejde! Kun gode anbefalinger herfra. Forstår ens ønsker og kommer med en masser gode inputs, og så er prisen skarp!!
Peter Mwamoto
Tanzania-eksperten.dk