Topscore på trustpoilot

Dit foretrukne webbureau i Silkeborg

Vi tilbyder professionelle hjemmesider.

  • Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti 
  • Du ejer 100% selv din hjemmeside 
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Prismatch

Søger du et webbureau i Silkeborg?

Drømmer du om den optimale hjemmeside der kan sikre dig en resultatskabende online forretning. Vi skræddersyer dit website, nøjagtigt efter jeres behov. Hvis du allerede har en hjemmeside, kan vi også hjælpe dig gennem SEO (Search Engine Optimization) som sørger for at jeres hjemmeside får en bedre vurdering af søgemaskiner som for eksempel Google. Det betyder at jeres hjemmeside kommer til at ligge højere i søgeresultaterne når en potentiel kunde søger efter et produkt eller en ydelse som jeres virksomhed tilbyder.

autoværksted herning responsive website

Ny hjemmeside

equifirst responsive hjemmeside web

Webshop

Hvem er vi?

Vi er et webbureau i Silkeborg, der har eksperter med speciale inden for hver deres område. Det giver os muligheden for at lave komplette løsninger som er målrettet præcis efter jeres koncept.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Om det er en ny hjemmeside, en webshop, eller du skal bruge SEO til at optimere din konverteringsrate så står vi til rådighed. Vores eksperter bruger tid på at tænke på kreative måder hvorpå vi kan fixe problemer for jeres hjemmeside og finde de rette løsninger. Vi tager udgangspunkt i de specifikke faktorer, som skal være til stede for at jeres kunder og brugere får den rette oplevelse når de besøger jeres site.

stilbillede urbanwebfix.dk

Lidt om det nørdede

Her hos WebDays bruger vi primært WordPress og WooCommerce til at bygge vores websites. WordPress er elsket og respekteret af de mange bruger verden over, det er et fornemt værktøj til at bygge websites, det gør det muligt for os som udviklere til at integrere netop de diverse funktioner som er afgørende for jeres online platform. Ved hjælp af WordPress kan vi få lavet en brugervenlig og interessant hjemmeside der kan skabe det rigtige indtryk og hjælpe med til at brugerne foretrækker at bevæge sig på jeres website i stedet for konkurrenternes.

Har du brug for hjælp?

Hos WebDays garanterer vi høj kvalitet, hvorfor vi ønsker en tæt dialog og et tæt samarbejde med dig og din virksomhed for at sikre at det er jeres koncept vi understøtter gennem vores services.

Hvad siger vores kunder?

Tak for equifirst.dk
WebDays har lavet vores nye hjemmeside/webshop. De ramte designet super godt ud fra vores ønske og har hele vejen igennem været yderst behjælpelige. Pravin burde have en særlig pris for tålmodighed med ikke-IT-kyndige kunder. Vi er meget glade for resultatet. TAK!
Karina Josefsen kunde urbanwebfix
Karina Josefsen
Equifirst
Jeg har fået lavet 2 hjemmesider igennem WebDays med stor tilfredstillelse. Pravin er nem at få fat på og forstår virkelig hvad der skal ske. Han formår at skabe rigtig fin trafik til hjemmesiderne. 5 store stjerner herfra!
Michael thomsen kunde urbanwebfix.dk
Michael Thomsen
InKom Erhvervsservice
Vi har fået Pravin fra WebDays til…
At lave vores hjemmeside og vi har kun oplevet en professionel, yderst hjælpsom og utrolig imødekommende mand! Han brænder for sit arbejde og leverer et fantastisk godt færdigt produkt. Jeg kan på det varmeste anbefale WebDays og Pravin!
Henriette daater kunde hos urbanwebfix.dk
Henriette Daater
MD-vinudespolering
Super god oplevelse De var meget professionelle og serviceminded. Jeg havde en tæt kontakt gennem hele processen med dem, så hjemmesiden blev lige som forventet!
Rosa Gårdhus
Tilbudsbiler.dk
Hurtig og professionel hjælp til hjemmeside WebDays hjalp mig med at udvikle en hjemmeside til min virksomhed og assisterede samtidig med at få lavet video indhold. Selve processen gik uden problemer og kan klart anbefale WebDays ud fra min oplevelse.
Ibo kunde hos webdays
Ibo D Yildrim
Ibolicious Herning
Pravin fik opgaven efter vi ikke var helt tilfredse med vores layout på vores hjemmeside. Pravin havde styr på opgaven og kom med mange gode input. Det endte vi fik en hjemmeside vi blev tilfredse med og som afspejler den gode kvalitet i vores virksomhed. Pravin har været effektiv, og hurtig til at løse opgaven. Derfor vil vi fortsat trække på hans kompetencer. Jeg anbefaler helt sikker Pravin og Webdays.dk
Halit Turkdonmez
Teknik gruppen energi